Om os

Rødekro Kurér er en full service-virksomhed, der beskæftiger sig med kurér, distribution, linjebil, indenrigs pakkepost, global pakkepost, luftfragt, søfragt, lagerhotel og farligt gods. Kurérdelen er et af vores hovedprodukter. Vi sætter fokus på at få forsendelsen frem til tiden, og udfører denne service i hele Europa, døgnet rundt, året rundt.

Hver dag har vi cirka 40 biler på gaden i Danmark og Europa, og vi  servicerer vores kunder hurtigt og professionelt. Derudover har vi vores faste samarbejdspartnere på Sjælland. kurer-bil-600x338

Rødekro Kurér blev startet i Rødekro i Sønderjylland hvor vi har kontor og lager. Vi har ligeledes kontor og lager i Vissenbjerg og Herning. Derudover har vi afdelinger i Esbjerg og Århus.

Vores motto er: “Fordi vi kan”, og dette motto føres hver dag ud i livet ved at vi altid tager forbehold for og garanterer sikkerhed, troværdighed, fleksibilitet og punktlighed. Serviceniveauet er utroligt vigtigt for os, og vores mål er at være en af de bedste i branchen og samtidig altid være på forkant med udviklingen i branchen. Derfor bliver vores vognpark aldrig mere end fire år gammel, og vi tilbyder et stort udvalg af biler, alt lige fra stationcars til 8-pallers liftbiler.

Ved at kunne sætte den rigtige bil på de opgaver vi får ind kan vi på den bedste måde opfylde vores kunders ønsker og behov. Desuden udvikler vi løbende vores systemer i takt med vores kunders krav om en endnu bedre service. Vi sørger for at have vores flådestyring opdateret med det nyeste udstyr, så de er klar til kamp.

Hos Rødekro Kurér sætter vi desuden fokus på bæredygtighed, og vi kunne med tiden godt tænke os at blive miljøcertificerede. Nogle af de tiltag vi har ført ud i livet er at spare på dieselolien ved at vores biler er nye, kører den mest direkte vej og er begrænset til 120 km/t. Desuden er vi initiativtager til specialforeningen for kurér- og varevognstransportører hos DTL, hvor vi arbejder på at skabe bedre forhold og bedre ry i kurérbranchen. Vi kæmper imod social dumping og konkursrytteri, og kæmper for et branchetilpasset tilladelseskrav, m.m.

Rødekro Kurér står vi for:

  • Sikkerhed
  • Troværdighed
  • Fleksibilitet
  • Punktlighed
  • Effektivitet