Om os

Rødekro Kurér er en full service-transportvirksomhed, der beskæftiger sig med kurérkørsel, distribution, linjebiler, indenrigs pakkepost, global pakkepost, luftfragt, søfragt, drift af lagerhotel og transport af farligt gods. Kurérdelen er et af vores hovedprodukter. Vores altoverskyggende fokus er på at få forsendelsen frem til tiden, og det gør vi døgnet rundt, året rundt. Og vi må gøre det med stor succes. For vi har gjort det siden 2005!

Vores cirka 40 biler er hele tiden på vejene i Danmark og rundt om i Europa for at kunne servicere vores kunder hurtigt og professionelt. Ud over vores egne biler har vi desuden nogle faste og nøje udvalgte samarbejdspartnere, der hjælper os i spidsbelastningsperioder eller med enkelte specialopgaver, som vi ikke umiddelbart kan løse med egen vognpark.

Rødekro Kurér blev, som navnet antyder, startet i Rødekro i Sønderjylland hvor vi stadig har kontor og lager. Derudover har vi en afdeling med kontor og lagerhotel tæt ved motorvej E45 i Kolding.

Vores motto er: “Fordi vi kan”, og dette motto føres hver dag ud i livet. For at kunne det har vi altid fokus på garanteret sikkerhed, troværdighed, fleksibilitet og punktlighed. Et højt serviceniveau er vigtigt for os – for vi lever af tilfredse kunder. Vores mål er at være blandt de bedste i branchen og altid være på forkant med udviklingen i en omskiftelig verden. Derfor bliver vores vognpark aldrig mere end fire år gammel, og vi kan altid tilbyde et stort udvalg af biler, alt lige fra stationcars til 8-pallers liftbiler, der passer til netop dine ønsker og transportbehov.

Desuden udvikler vi løbende vores systemer i takt med vores kunders krav om en endnu bedre service. Vi sørger for at have vores flådestyring opdateret med det nyeste udstyr, så alting til enhver tid fungerer optimalt.

Hos Rødekro Kurér sætter vi fokus på bæredygtighed, og vi arbejder hen imod at blive miljøcertificerede. Nogle af de tiltag vi allerede har indført for at spare på dieselolien er, at vores biler er nye, at de kører den mest direkte vej og at bilerne er begrænset til at kunne køre 120 km/t.

Rødekro Kurér er initiativtager til Specialforeningen for kurér- og varevognstransportører hos DTL, hvor vi på politisk niveau arbejder for at skabe bedre forhold og og for at styrke kurérbranchens omdømme og troværdighed. Vi kæmper blandt andet imod social dumping og konkursrytteri, for branchetilpassede tilladelseskrav, m.m. Indehaver af Rødekro Kurér Thomas Jensen har således været en del af den arbejdsgruppe der har været med til at formulere de regler og den lovgivning, der nu er gældende for området.

Hos Rødekro Kurér lægger vi vægt på følgende værdier:

  • Sikkerhed
  • Troværdighed
  • Fleksibilitet
  • Punktlighed
  • Effektivitet